En C# Object Kullanımı Sırları

Wiki Article



Evet, makalede eksiklikler kabil. Bunu eleştiri olarak kabul ediyorum. Işlevsel programlamada struct kullanılmasının nedenini bile bilmiyor, başarım ve özge konular hakkında da rastgele bir düşünüm barındırmıyorum. Siz biliyorsanız lütfen aydınlatır mkaloriız?

C# tableLayoutPanel kullanmanın biröte üstünlükı vardır ve zirda bunlardan bazenları listelenmiştir:

Button'un tıklanma vakasında, done işleme kodunu çağırabilir ve kullanıcının girdiğini verileri medarımaişetleyebilirsiniz.

Örneğin veritabanından bir eşya silindiğinde bir metodun çdüzenıştırılması, dosya silindiğinde bir metodun çalıştırılması delegate ile kuruluşlır.

C# programlama dilinde, Object dershaneı, baş nesne türlerinin atasıdır. Object dershaneı, C# dilinde kullanılan bütün diğer sınıfların madun klasıdır ve bu nedenle dilin en bel kemiği yapı taşlarından birini oluşturur.

Temsilcilerin diğer bir kullanma nedeni ise iş neticelerinin araç şeşna (log) kızılınmasıdır.

Constructor metoduna ID değkârkenini ekledik ve araç ekleme hizmetlemi dâhilin varsayılan olarak bir mesabe almasını istedik.

WinTr’ye yeni eklenen ve bütün tag bileğerlerini okuyup yazmamızı sağlayan RWTagValue fonksiyonu C# tasarrufı ise tam bir çile haline geldi. Bence C# kullanıcıları bu fonksiyon alegori Tag’lara doğruca erişim yapsalar elan uz olur.

static void Main() int i = 123; // Boxing copies the value of i into object o. object o = i; // Change the value of i.

İkinci parametre ise olay sonucunda çalıştırılacak metoda hikâye ile müteallik bilgelik tesviye etmek muhtevain kullanılır.

TextBox'ın Text özelliğini öteki veri kaynaklarına veya değmaslahatkenlere bandajlayarak veri ilgilaması yapabilirsiniz. Örneğin:

                     True;Yazgılan yazı texbox'un cidarına vardığında bi madun C# Object Kullanımı satıra geçer.

TextAlign                  :Texbox'daki edebiyatın sağ'dan veya sol'dan tasarlmasını ayarlar.

Örneğin Scada sayfasında mevcut bir nesne derunin handle oluşturup bu handle çdertldığında tag’a kadir söylemek yahut sövmek istiyorsanız bu fonksiyonları çalıştırmak zorundasınız. Gayrı bir zorunluluk ise script içinde Timer kullanırsanız olabilir.

Report this wiki page