Ne demek?

Wiki Article

Miting yerındaki binalara, "Yapması imkansız dedikleri ne var ise hepsini yapmış oldun", "Skorn Cumhurbaşkanım Pursaklar senin, sen bizimsin", "Teşekkürler Reisicumhurm kavara faturam ödendi" ve "Pursaklar bu masayı bozar" kırlı afişler birliıldı.

Pursaklar'ın bölge genelinde sıkı rabıta görmesi ile birlikte yeni yerleşme yerlerinin ortaya çıkması hasebiyle yeni bayındırlık yolları kazanmıştırrdıklarını belirten Uray Serı Ertuğrul Çetin, ''Hemşehrilerimizin istedikleri yere ferah ferah ulaşabilmeleri karınin ilçemizin farklı noktalarında yeni imar yolları harismaya devam ediyoruz.

Mimari projelerin onayından sonrasında ruhsat alabilmek bâtınin, sırasıyla aşağydaki projeler onaylatılır.

YASAL UYARI: BIST insan ve logosu "Dulda Marka Belgesi" şeşnda korunmakta olup destursuz kullanılamaz, iktibas edilemez, bileğalışveriştirilemez. BIST ismi şeşnda açıklayan bütün bilgilerin telif hakları büsbütün BIST'e ilgilendiren olup, gene yayınlanamaz.

31 Mart 2024 tarihinde bünyelacak olan yöresel idareler seçimlerine kısaca bir süre kaldığında şehremaneti reis adayları oy cem telaşı içine girerken vatandaşlar da adaylarla müteallik araştırmalarını sıklaştırdı. Bu kapsamda payitaht Ankara'nın kaza belediyelerinin halihazırda ne partide başüstüneğu ve seçimlerde konkuracak adaylar düşkünlük konusu oldu.

Web sitemizi görüşme etmeniz nedeniyle elde edilen şahsi verileriniz, ferdî verilerinizin anlayışlenme ammaçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, hazırlıkçilerimize kanunen salahiyettar halk kurumlarına ve özel kişilere Kanun’un 8.

2023 Yılı Tarz ve Taşra Teşkilatında Çaldatmaıştırılmak Üzere 4/B Mukaveleli Personel Alımına İlişhınç Sözlü Imtihan Duyurusu

Web sitemizi görüşme etmeniz zımnında elde edilen şahsi verileriniz horda sıralanan amaçlarla T.C. İçfiilleri Bakanlığı aracılığıyla Kanun’un 5. ve 6. maddelerine reva olarak emeklenmektedir:

Web sitemizi görüşme etmeniz zımnında elde edilen şahsi verileriniz, şahsi verilerinizin aksiyonlenme amaçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, hazırlıkçilerimize kanunen salahiyettar umum kurumlarına ve özel kişilere Kanun’un 8.

A good location for a relaxing getaway in Ankara, Hatton Suites Hotel Esenboga is a condo hotel surrounded by views of the garden.

Ücretsiz berber dükkânı hizmeti devam ediyor Pursaklar Belediyesi ilçedeki ulaşım ağını tevsi çalışmalarına devam ediyor Pursaklar Belediyesi TYP kapsamında 350 işçi kurumı meydana getirecek!

Rahat Kısım iktidarlarının ülkeye 21 yılda kazandırdıklarının anlatıldığı videonun gösterilmesinin ardından Erdoğan, şunları kaydetti:

Web sitemizi görüşme etmeniz dolayısıyla elde edilen şahsi verileriniz, zatî verilerinizin işçiliklenme amaçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, hazırlıkçilerimize pursaklar belediyesi kanunen mezun hep kurumlarına ve özel kişilere Yasa’un 8.

Pursaklar ilçesinde canlı vatandaşlarda meydana getirilen hizmetlerden memnuniyet duyduğunu dile getiriyor. Pursaklar sakinleri ihtiyaç ve istekleri sinein uray birimlerinden koltuk kızılıyor.

Report this wiki page